top of page
marca

què fem a ànima dupla?

Un tracte a la teva mida

Ànima neix amb la missió de que tothom tingui al seu abast un pla de digitalització a la seva mida. No hi ha tarifes, ni quotes iguals, perquè cada projecte és únic. El que és segur és que junts ho farem fàcil i ràpid, i amb el mínim impacte al teu pressupost. 

Què puc fer per a tú?

 CREEM 

  MARCA

Branding

Farem la teva identitat visual, que parli de tú, amb tots els elements necessaris per a la seva comunicació. Colors, typografies, logotips, però sobretot l'ànima de la teva marca. Disseny gràfic.

Disseny web

Farem una web xula, fàcil d'autogestionar i molt sostenible. Et proposaré estil, estructura, dissenyaré la trajectoria del visitant.

També escriuré els textos, i buscarem les imatges, o les farem (tenim els millors col.laboradors si cal).

Organitzaré tots els continguts perquè tu no t'hagis de preocupar.

LA TEVA WEB

web

COPYWRITING

SEO i SEM

Les paraules

Anem més enllà i redactem la teva comunicació, a web i xarxes, de manera persuasiva per a assolir els objectius i que et trobin més fàcilment.

Escrivim el teu missatge de la millor manera, tenint cura alhora del posicionament a google.

Les nostres webs sempre estan optimitzades per millorar el SEO. 

copy i seo

Les imatges són la clau

Disposar d'un bon contingut visual és fonamental per transmetre una imatge de qualitat tant a la nostra web com a tota mena de publicació. Buscarem les imatges i videos que més encaixin, i si no els trobem, comptem amb col.laboradors sostenibles.

CONTINGUT DIGITAL

contingut

CONSULTORIA ESTRATÈGICA

L'estratègia

Abans de prendre accions s'ha de definir un objectiu i eleborar un pla.

T'ofereixo un assessorament personalitzat continu sobre la teva marca i com millorar els teus resultats, amb estratègia digital i estratègia de negoci. Analitzem el teu producte, definim el tipus de client, i treballem una estratègia per cada cas.

consultoria

Les xarxes

"Si no estàs a xarxes no existeixes" Segur que has sentit aquesta frase.

Bé, potser és cert, o potser no et cal. Decidirem si és necessari i si és així les farem adaptades a la teva empresa, necessitats, objectius, estratègies i campanyes publicitàries.

SOCIAL MEDIA

social

DIGITALITZACIÓ

Som digitals

Un pla global de comunicació digital detectarà els punts a millorar en la digitalització de la teva empresa, i t'ajudarà a treure partit de les eines que ja tens, o que pots tenir al teu abast. 

Sóc Agent Digitalitzador del KIT DIGITAL., programa de subvencions d'almenys 2.000€ per la teva transformació digital. Pregunta'm!

digitalitz

Més enllà de les xarxes

Hi ha més maneres de comunicar-nos amb els nostres clients i hem de saber com fer-ho i amb les eines adients.

Seguiment de campanyes d'email marketing, manteniment i segmentació de base de clients.

comunicació digital

E-MARKETING

RELACIONS PÚBLIQUES

El cara a cara

Puc assessorar-te en les relacions amb clients i proveïdors, participar en negociacions i aconseguir per a tu els millors resultats.

comun i emark
PR

Acció comercial

Creació i desenvolupament de campanyes, accions comercials i cerca activa de clients per promoure el teu negoci. 

dinamització comercial

campanyes

dina i campanyes

Coneixes el kit digital?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital de les empreses.

Aquí tens més informació. Si vols t'assessorem i t'ajudem a tramitar la sol.licitut.I per posar-t'ho més fàcil encara, Ànima et proporciona uns pack de serveis perquè puguis posar-te en marxa:

Logo-digitalizadores.png
Kit digital
bottom of page